Ieder z’n vak, ieder z’n kracht

De mooiste resultaten ontstaan wanneer ieder doet waar hij/ zij goed in is en plezier in beleeft. Als ‘ linking pin’ van een programma of bijeenkomst verbind ik alle ideeën en mensen aan elkaar, breng structuur aan en vorm. Ik weet wat nodig is om volgende stappen te zetten, maar dat betekent (gelukkig) niet dat ik het allemaal zelf doe. Ieder z’n vak, ieder z’n focus.

Daarom werk graag samen met mensen die heel goed en bevlogen zijn in wat ze doen, zoals inhoudelijke experts, docenten, facilitators en communicatieprofessionals. En met creatievelingen die mooie content maken rondom onderwerpen van een programma. Want impact maak je echt als de inhoud en kennis zich verspreidt en veel meer mensen er hun voordeel mee kunnen doen. Lees hieronder meer over een aantal van deze toppers.


Anne Marie Veldkamp – Tekst en communicatie
Van complexe materie maakt Anne Marie boeiende en begrijpelijke teksten en verhalen. We hebben inmiddels al heel wat projecten samen gedaan, waardoor we met weinig woorden vlot schakelen en tot prachtige content komen. Anne Marie denkt strategisch mee met hoe we slim content kunnen creëren en verspreiden, bijvoorbeeld in de vorm van een whitepaper of e-book. Een verrijking van bijeenkomsten en programma’s! Voor één van mijn opdrachten maakte Anne Marie deze reeks interviews met deelnemers van het online masterclassprogramma ‘Samenwerken aan complexe opgaven.’

Anke van Horne – Visueel vertaler, grafisch vormgever
Ik zag Anke voor het eerst aan het werk tijdens mijn deelname aan De Grote Werkvormendag. Op een enorm vel maakte zij een krachtig visueel plaatje van de sessie, de sfeer en de uitkomsten. En ik mocht zelf ook een beetje oefenen met tekenen. Later heb ik Anke als ‘visual recorder’ ingeschakeld bij het Cleantech Tomorrow Café en onlangs heeft ze de huisstijl en visuals van Bloeikracht gedaan.

Ludo de Boo – PodcastsBOO Creatieve Content
Ludo kwam op het perfecte moment. Voor een online masterclassprogramma wilde ik een podcast opnemen. Al snel kwam ik erachter dat ik hiervoor een expert wilde inschakelen. En daar was (via mijn man) Ludo. Ludo schakelde snel, dacht super fijn mee en was concreet in wat er (van mij) nodig was. Fijn om bij iemand met wie je nog niet eerder hebt gewerkt zo snel het vertrouwen te hebben ‘ dit komt helemaal goed’. En dat was het! De podcast die we hebben opgenomen beluister je hier.

Cynthia de Heer – Videomaker
Met veel enthousiasme en passie gaat Cynthia op pad met haar camera, ‘haar leven’. Ze trotseerde een keer haar eigen hoogtevrees toen we op het dak van een bedrijf opnames wilden schieten. Eindresultaat? Een mooie video, die we tijdens een event hebben getoond. Van die bijeenkomst maakte zo ook deze aftermovie.


Denk jij een mooie bijdrage te kunnen leveren aan inhoudelijke bijeenkomsten en kennisprogramma’s? Laten we kennismaken, wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen.