Over Femmy van den Elsaker

In het kort….
Thuisbasis Apeldoorn | Samen met Wouter en zoontjes Sebas, Manuel en Ruben | Eco-minded |
❤ Interieur | tweedehands en vintage meubels opknappen | Klussen | Keramiek | Reizen |
Latijns Amerika | Spanje | Mountainbiken op de Veluwe | Wandelen | Pilates

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Socials Linkedin | Instagram | Pinterest


Wat wil je later worden?

Die vraag is niet eenvoudig te beantwoorden als veel dingen je boeien. Zo wilde ik vroeger balletdanseres worden…en architect, diplomaat, docent, cultureel antropoloog, archeoloog en een eigen restaurant/ hotel runnen. Ik ben het allemaal niet geworden. Hoewel… van alles is wel iets terug te vinden in wat ik nu doe.

In plaats van één specifiek pad, houd ik ervan om verschillende paden te bewandelen. Ik wil voortdurend nieuwe dingen leren en de wereld om me heen ontdekken en begrijpen. Daarom is mijn rugzak gevuld met veelzijdige kennis, ervaringen en contacten. Na een propedeuse kunstgeschiedenis en een master in kunstbeleid en management heb ik de daaropvolgende 15 jaar uiteenlopende werkervaring opgedaan. Van theaterschoolfestival, Stichting Spieren voor Spieren tot de woonbeurs. Van een hackathon voor Hbo en Wo studenten tot een online kennisplatform ondernemend onderwijs. Van masterclasses voor groeiondernemers tot co-creatie sessies en kennisontwikkeling op het gebied van duurzaamheid.

Van projectmanager, leerontwerper en communicatieadviseur tot onderzoeker, trainer en gastvrouw. Ik houd ervan om in mijn werk verschillende rollen te vervullen. Dankzij mijn veelzijdige achtergrond zie ik het grotere plaatje, kom ik tot creatieve oplossingen en put uit verschillende invalshoeken. Daarbij maak ik gebruik van methodes als Learning Experience Design en Behavioural Design. Als ‘linking pin’ breng ik alles samen en zorg voor focus, structuur en actie.

In alles wat ik doe gaat het om ‘leren met en van elkaar’ en stappen zetten naar die (volgende) stip op de horizon. Ik zie leren en kennisdelen als een belangrijke motor van verandering, innovatie en samenwerking. In de vorm van leertrajecten, ontwikkelprogramma’s en kennisproducten creëer ik voedingsbodems om te bloeien en groeien.


“Schets mij een horizon, we zetten de stip en ik stippel de route(s) uit ”

stip-horizon-bloeikracht

Anderen over mij:

“Combineert de vaardigheid van strategisch denken en adviseren met operationele uitvoeringskracht.”

“Komt met oplossingen en alternatieven”

“Gestructureerd en sociaal, ziet snel verbanden en is vindingrijk. Ze vindt altijd de juiste mensen en middelen op het juiste moment.

“Een betrouwbare, mee- en vooruitdenkende professional”

“Een goede sparringpartner”