Leestip: Kies en ze kiezen jou

kies-en-ze-kiezen-jou-judith-webberAl enige tijd volg ik onderneemster Judith Webber via twitter en lees de columns op haar site Pure Human. Gegrepen door de titel bestelde ik onlangs ook haar boek Kies en ze kiezen jou. Eenmaal begonnen, heb ik het niet meer weggelegd, want het leest lekker vlot èn het geeft op concrete wijze haar boodschap weer: KIES!

In haar boodschap staan drie vragen centraal:

  • Waarom doe je wat je doet? Wat drijft je echt?
  • Met wie wil je dat doen? En wie ben je zelf?
  • Hoe wil je dat doen? Wat is jouw stijl, jouw signatuur?

Zoals ze het zelf zegt: “drie vragen die vreselijk simpel zijn, maar ook een beetje spannend om te stellen, èn om te beantwoorden; het betekent namelijk dat je je moet kiezen.”

Judith Webber neemt je mee in haar zoektocht naar het creëren van haar droombaan als ondernemer, de dilemma’s waarvoor ze heeft gestaan en de keuzes die ze daarbij heeft moeten maken. Ze geeft handige tips en opdrachten, die je helpen beter keuzes te maken. Keuzes maken door vooral dicht bij jezelf te blijven en te kiezen vanuit je eigen kracht. Hierdoor zul je je vanzelf beter naar buiten toe profileren, werk en mensen aantrekken die helemaal bij je passen en voldoening halen uit je werk, je relaties en je leven. Een benadering waar ik me goed in kan vinden en waardoor je (om in bloeikrachttermen te spreken) ongetwijfeld verder zult bloeien.

“Je weet nooit wat je allemaal kunt, tot je het hebt geprobeerd.”

“Ik ben niet bang voor stormen, zo leren me hoe ik mijn schip moet besturen.”

“Gun jij jezelf meer voldoening en succes?”

Bestel Kies en ze kiezen jou via Managementboek.nl. Lees ook Tips voor puur ondernemen van Judith Webber.