Online co-facilitator

Op de planning staat een online informatiesessie of workshop. Jij bent de organisator, gespreksleider of trainer en je weet in grote lijnen wat je wilt: 30 tot 50 deelnemers, 4 break out rooms voor verdieping en interactie, 2 rondes van break out sessies, een poll en chat. Maar hoe, dat levert je nogal wat onrust en daar wil je eigenlijk ook niet mee bezig zijn.

Als (co-)facilitator help ik je in de voorbereiding van een online sessie. We maken een sessieplan: Wat moet de opbrengst zijn en hoe werken we hier online naartoe (wat werkt wel/ niet online)? Welke aanvullende middelen/ content (video/ podcast/ visual/ artikel) zijn van meerwaarde? Ik begeleid het proces voor je naar de sessie toe en zorg dat de sessie zelf technisch goed verloopt. Voor jou geen gestress met break out rooms en de chat. Jij kan je focussen op de inhoud en de deelnemers.

WIE BEN JIJ?

Programmamanager, projectleider, trainer, beleidsadviseur of manager

Je bent de organisator van een online bijeenkomst of reeks sessies. Misschien organiseer de bijeenkomst wel samen met een aantal samenwerkingspartners. Fijn om dan een verbindende organisator en technisch facilitator te hebben, die de sessie samen met jou/ het team voorbereidt en de de sessie zelf technisch begeleidt.

Vrijblijvend verkenningsgesprek

Afhankelijk van de opzet van de sessie, wat doe je zelf en wat wil je dat ik doe, kan ik een prijsopgave voor je maken. Plan een vrijblijvend eerste adviesgesprek in. Daarin bespreken we:

  • het waarom, voor wie, wanneer, met wie, waar en het wat van een bijeenkomst
  • jouw ideeën en vragen
  • of en hoe ik je kan helpen bij het begeleiden van je online sessie(s).

Kijk ook bij sparringpartner, contentcreatie en programmacoördinatie wat ik voor je kan betekenen.

Inspiratie