Wat kan ik voor je doen?

Zet Bloeikracht in om kennis, ideeën en talent van mensen te verbinden en te vermenigvuldigen. Maak meer impact met inhoudelijke bijeenkomsten, workshops en trainingsprogramma’s. Online en offline. En benut de kansen van de creatie en verspreiding van waardevolle kenniscontent.

Onze samenwerking kunnen we op verschillende manieren insteken. Bijvoorbeeld in de vorm van:

Sparringpartner
1-op-1 begeleiding
Jouw sparringpartner 'on the job' bij het ontwerpen en begeleiden van online sessies. Ik help je bijvoorbeeld met het maken van een goed sessieplan of leer je de ins en outs van Zoom, zodat jij als facilitator/ organisator met vertrouwen een waardevolle sessie neerzet en begeleid.
Online facilitator
Teambegeleiding
Als (co-)facilitator help ik jou en je team in de voorbereiding van een online sessie. Ik begeleid het organisatieproces en zorg dat de sessie zelf technisch goed verloopt. Geen gestress met break out rooms, polls en de chat. Jij en je team kunnen je focussen op de inhoud en de deelnemers.
Creatieve content creatie
Ontwikkeling kennisproducten
Podcast, whitepaper, infographic, interviews, video's. Met creatieve content verrijk je slim de inhoud van een bijeenkomst of programma en maak je kennis nog meer zichtbaar en toepasbaar. Maak het echt onderdeel van je sessie en bereik meer impact met creatieve content.

Strategietraject en het organiseren van kennisdeling

Per jaar begeleid ik op projectbasis een aantal kennis-/ ontwikkelprogramma’s of onderdelen ervan. Lees hier meer over programmacoördinatie.

Bloeikracht gaat voor:

Impact maken. Voor organisaties en bedrijven liggen er veel kansen om impact te maken met bijeenkomsten, waarin kennisdelen, netwerk versterken en samenwerken belangrijke pijlers zijn. Masterclasses, hackathons, cocreatiesessies, webinars, symposia, kennis- en netwerkplatforms. Online en offline. Het zijn rijke voedingsbodem voor innovatie, samenwerking, creativiteit en (persoonlijke) ontwikkeling.

Ieder z’n kracht. De mooiste resultaten ontstaan wanneer ieder doet waar hij/ zij goed in is en plezier in beleeft. Bloeikracht stippelt de route uit en schakelt onderweg de hulp in van bijvoorbeeld inhoudelijk deskundigen, een tekstschrijver, een moderator, een vormgever en videomaker. Ieder z’n vak, ieder z’n focus. Lees hier meer met wie ik onder meer samenwerk.

De kracht van duurzaam. Bloeikracht kiest bewust en gaat voor zo duurzaam mogelijk. Minder papierverspilling, meer gebruik van gerecyclede materialen en meer lokale producten. Hoe mooi is het als we als organisatoren en deelnemers op die manier bijdragen aan een schonere toekomst.