Wat kan ik voor je doen?

Zet Bloeikracht in om kennis, ideeën en talent van mensen te verbinden. Maak meer impact met inhoudelijke bijeenkomsten, leertrajecten en trainingsprogramma’s. Online en offline. En benut de kansen van de creatie en verspreiding van waardevolle kenniscontent.

Bloeikracht helpt bij het ontwerpen, ontwikkelen en uitrollen van trainingsprogramma’s, leertrajecten, (onderwijs)activiteiten en kennisproducten. Als voedingsbodem voor verandering, versnelling, innovatie, samenwerking, creativiteit en persoonlijk leiderschap. En, gericht op een duurzame, circulaire toekomst.


Jij bent…

Bijvoorbeeld onderwijsaanbieder/ -ontwikkelaar, duurzaamheidsmanager, ondernemer, programmamanager, inhoudelijk expert, learning & development manager.

…met deze ambitie(s)

 • Het aanbieden van trainingsprogramma(‘s) voor professionals/ medewerkers, bijvoorbeeld gericht op verandering en duurzaamheid
 • Het verder uitbouwen en opschalen van bestaande programma’s
 • Duurzaam denken en doen verweven in bestaande (bedrijfs)opleidingen, activiteiten en bedrijfsvoering
 • Kennisproducten, lesmateriaal en/ of kennisplatform creëren, zodat de ontwikkelde kennis meer zichtbaar en toepasbaar is voor doelgroepen.

En op zoek naar…

Bloeikracht 🙂, een hands on projectleider, aanjager en strategisch adviseur. Dankzij mijn brede kennis en ervaring combineer ik projectmanagement en communicatie, leerontwerp en gedragsverandering, strategie en hands-on uitvoering. Daarbij gebruik ik methodes en benaderingen als Learning Experience Design, Behavioural Design, Double Diamond Model en De Verborgen Impact. Lees meer over mij en over projecten.

Inzet van Bloeikracht

Concrete uitkomsten van de inzet en aanpak van Bloeikracht kunnen zijn:

 • Algemeen projectmanagement: procesbegeleiding en coördinatie
 • Kick off sessie: kansen en belemmeringen in kaart brengen, aansluitend op missie, visie en strategie van organisatie
 • Onderzoek: ophalen van de (leer)behoefte en knowledge gaps van de gebruiker
 • Plan van aanpak: stip aan de horizon, kaders en planning in een concreet actieplan
 • Learning Experience Design Canvas: samenhang van leerdoelen, leeruitkomsten, doelgroep, inhoud, strategie en activiteiten
 • Learner journey: vertaling van canvas naar leerpad
 • Blauwdruk programma: gedetailleerde uitwerking van leertraject, modules en leeractiviteiten
 • Leerplatform: inrichten en beheer Learning Management System
 • Productie: (concept)ontwikkeling van activiteiten, lesmateriaal en kennisproducten. Testen, feedback en doorontwikkeling.
 • Communicatieadvies: vertaalslag in communicatiestrategie en aanpak

  Een voorbeeld van bovenstaande aanpak is het project Opleidingsprogramma Duurzaam Wonen. Lees ook meer over Duurzaam denken en doen in werk.

Anderen over mij

“Combineert de vaardigheid van strategisch denken en adviseren met operationele uitvoeringskracht.”

“Komt met oplossingen en alternatieven”

“Gestructureerd en sociaal, ziet snel verbanden en is vindingrijk. Ze vindt altijd de juiste mensen en middelen op het juiste moment.

“Een betrouwbare, mee- en vooruitdenkende professional”

“Een goede sparringpartner”


Schakel mij ook in voor:

Ontwikkeling kennisproducten

Podcast, whitepaper, infographic, interviews, video’s. Met creatieve content verrijk je slim de inhoud van een bijeenkomst of programma en maak je kennis nog meer zichtbaar en toepasbaar.

Procesbegeleiding en coördinatie

Traject voor Mkb ondernemers, samenwerkingsverbanden en kleine organisaties, die stappen willen zetten met kennisdelen, leren en ontwikkelen. Als projectleider begeleid ik het gehele proces van strategieontwikkeling tot realisatie.

Ontwikkel je eigen workshop

Deel je kennis! Ik leer je hoe je jouw kennis kunt overbrengen aan anderen. We gaan samen aan de slag, learning on the job, zodat je in korte tijd ook echt wat in handen hebt.


Bloeikracht gaat voor:

Impact maken. Voor organisaties en bedrijven liggen er veel kansen om impact te maken door kennisdelen en leren met en van elkaar. Masterclasses, webinars, kennisplatforms en workshops, online en offline. Het zijn rijke voedingsbodem voor verandering, innovatie, samenwerking, creativiteit en (persoonlijke) ontwikkeling.

De kracht van duurzaam. Bloeikracht kiest bewust en gaat voor duurzaam. Zowel in eigen bedrijfsvoering (reizen met OV bijv.) als in de offline en online activiteiten binnen programma’s (lokale producten, duurzame materiaalgebruik). Lees ook tips voor een duurzaam event.

Ieder z’n kracht. De mooiste resultaten ontstaan wanneer ieder doet waar hij/ zij goed in is en plezier in beleeft. Bloeikracht stippelt de route uit en werkt onderweg samen met bijvoorbeeld inhoudelijk deskundigen, een tekstschrijver, een moderator, een vormgever en videomaker. Ieder z’n vak, ieder z’n focus. Lees hier meer met wie ik onder meer samenwerk.