Wat kan ik voor je doen?

Zet Bloeikracht in om kennis, ideeën en talent van mensen te verbinden. Maak meer impact met inhoudelijke bijeenkomsten, leertrajecten en trainingsprogramma’s. Online en offline. En benut de kansen van de creatie en verspreiding van waardevolle kenniscontent.

Onze samenwerking kunnen we op verschillende manieren insteken. Bijvoorbeeld in de vorm van:

Ontwikkel je eigen workshop

Deel je kennis! Ik leer je hoe je jouw kennis kunt overbrengen aan anderen. We gaan samen aan de slag, learning on the job, zodat je in korte tijd ook echt wat in handen hebt. Onderdeel van de workshop is een videomasterclass van professionele kwaliteit, waarin je (een deel van) je kennis deelt.

Online host/ co-facilitator

Ik help jou en je team in de voorbereiding van een online sessie. Ik begeleid het organisatieproces en zorg dat de sessie zelf technisch goed verloopt. Geen gestress met break out rooms, polls en de chat. Jij en je team kunnen je focussen op de inhoud en de deelnemers.

Kennisontwikkelingstraject

Voor Mkb ondernemers, samenwerkingsverbanden en kleine organisaties, die stappen willen zetten met kennisdelen, leren en ontwikkelen. Als projectleider begeleid ik het gehele proces van strategieontwikkeling tot realisatie.

Ontwikkeling kennisproducten

Podcast, whitepaper, infographic, interviews, video’s. Met creatieve content verrijk je slim de inhoud van een bijeenkomst of programma en maak je kennis nog meer zichtbaar en toepasbaar. Maak het echt onderdeel van je sessie en bereik meer impact met creatieve content.

Bloeikracht gaat voor:

Impact maken. Voor organisaties en bedrijven liggen er veel kansen om impact te maken met bijeenkomsten, waarin kennisdelen, netwerk versterken en samenwerken belangrijke pijlers zijn. Masterclasses, webinars, kennisplatforms en workshops, online en offline. Het zijn rijke voedingsbodem voor innovatie, samenwerking, creativiteit en (persoonlijke) ontwikkeling.

Ieder z’n kracht. De mooiste resultaten ontstaan wanneer ieder doet waar hij/ zij goed in is en plezier in beleeft. Bloeikracht stippelt de route uit en schakelt onderweg de hulp in van bijvoorbeeld inhoudelijk deskundigen, een tekstschrijver, een moderator, een vormgever en videomaker. Ieder z’n vak, ieder z’n focus. Lees hier meer met wie ik onder meer samenwerk.

De kracht van duurzaam. Bloeikracht kiest bewust en gaat voor zo duurzaam mogelijk. Minder papierverspilling, meer gebruik van gerecyclede materialen en meer lokale producten. Hoe mooi is het als we als organisatoren en deel.