Masterclasses voor groeiondernemers

Serie masterclasses ‘Growing Beyond’ voor groeiondernemers met o.a. sprekers Harold Goddijn, Arko van Brakel, Michiel Muller en Jan Peter Balkenende.

Onder leiding van inspirerende sprekers delen ondernemers kennis, ervaringen, knelpunten en oplossingen onder meer op het gebied van groeistrategie, klantbereik en kostenconcurrentie. Ondernemers krijgen nieuwe impulsen om verdere groei en succes van hun bedrijf te realiseren.

Elk onderwerp wordt benaderd vanuit de wetenschap en de ondernemerschapspraktijk. Een gerenommeerde hoogleraar belicht op basis van ‘state of the art’ inzichten de wetenschappelijke kant van het onderwerp. Bekende ondernemers zoals Arko van Brakel, Hubert Deitmers, Harold Goddijn, Annemarie van Gaal en Michiel Muller, spreken over ‘keys to success’ op basis van hun praktijkervaring. In de bijeenkomsten werken de ondernemers opdrachten uit, waardoor een verdere verbinding wordt gemaakt tussen de onderwerpen van de masterclass en de eigen situatie en groeiambitie. De serie wordt afgesloten met een bijzondere masterclass over Corporate Responsibility van Alexander Rinnooy Kan en Jan Peter Balkenende.

Opdrachtgevers: EY, ACE en Fast Forward Futures, 2013.

Rol Bloeikracht

  • Conceptontwikkeling
  • Projectleiding: bewaken voortgangsproces, planning en budget
  • Werving deelnemers
  • Eventmanagement en deelnemerscommunicatie