Communicatiemakers onder 1 dak in Ketelhuis Apeldoorn

Rond dezelfde tijd dat ik het mooie Amsterdam verruilde voor het mooie Apeldoorn, opende Ketelhuis Apeldoorn haar deuren. In de voormalige Nettenfabriek, met haar prachtige industriële en authentieke uitstraling, creëerde Communicatiebureau Kompaan een werk- en ontmoetingsplek voor zelfstandig communicatieprofessionals. Een inspirerende plek om van hieruit mijn vleugels ook in deze regio uit te slaan, nieuwe contacten te leggen en mooie projecten te realiseren.

Communicatiespecialisten onder 1 dak

Inmiddels zijn we met meer dan twintig enthousiaste deelnemers. Allemaal creatieve communicatieprofessionals met een eigen identiteit en specialiteit. Voor opdrachtgevers dé plek om te kiezen uit een breed aanbod van stijlen en disciplines: grafische vormgeving, tekstschrijven, evenementenorganisatie, fotografie, online communicatie, websiteontwikkeling en projectmanagement. Zet ons samen voor grotere projecten en je hebt een krachtige mix van talenten, die elkaar kennen, versterken en makkelijk met elkaar schakelen.

Op stoom

In korte tijd is het Ketelhuis al goed op stoom. Deelnemers strijken elke dag neer, werken aan opdrachten, voeren gesprekken met klanten, lunchen samen en delen kennis en ervaringen. Én er wordt volop samengewerkt. Afgelopen tijd werkte een aantal hard aan het eerste STOOM magazine, anderen aan een nieuwe website. En we hebben met elkaar Open Ketelhuis georganiseerd. Een middag voor vrienden, familie en klanten om deze mooie plek van binnen te zien en om kennis te maken met de deelnemers.

Maak kennis met de communicatiemakers van Ketelhuis Apeldoorn. Bekijk Magazine STOOM, bekijk de profielen op de website of kom gewoon een keertje langs!